Forsikringsskade

Når uheldet er ude, så er hjælpen nærmest - og du får hjælp til hele processen hos Bil-Hjørnet Haslev. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og hjælper dig hurtigt tilbage på vejen igen. Vi taler direkte med dit forsikringsselskab om vurdering af skaden samt den efterfølgende betaling. Du skal bare huske at aflevere nøglen. Resten klarer vi!

Stenslag

Har du fået et stenslag i forruden, så kan vi i dag reparere stenslaget, så det ikke kan ses. Det er vigtigt, at du får dækket skaden af med et 'stenslagsplaster' eller bare noget helt almindeligt klart tape. Jo hurtigere du får dækket stenslaget af og kommer forbi værkstedet - desto bedre bliver reparationen. Vi udskifter også hele frontruder, hvis det er påkrævet.

Erstatningsbil

Om det er en forsikringsskade eller en helt almindelig reparation, så er det altid svært at undvære sin bil. Derfor stiller vi naturligvis også en erstatningsbil til rådighed, så hverdagen ikke skal lægges helt om. Den største forandring vil være, at du muligvis skal lede efter en bil i anden farve hos det lokale supermarked efter endt indkøb. Det koster ingenting udover påfyldning af brændstof. Ønsker du selvrisikoforsikring, så koster det 80 kroner om dagen. 

Skadecenter

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net