Værksted

Bilhjørnet Haslev - Autoværksted

Hvad kan vi?

Vores værksted er udstyret med alt moderne specialværktøj, maskiner og det seneste testudstyr, så vi kan varetage og servicere alle bilmærker og modeller - både person- og varebiler. Vores 3 mekanikere og karrosseritekniker opkvalificeres på kurser flere gange årligt for altid at være på forkant med udviklingen i bilbranchen. 

Du får altid 3 års garanti på nye reservedele anvendt i reparationen af din bil. Det er helt standard, men det er sjældent brugt, for vi anvender kun OEM godkendte reservedele eller reservedele af tilsvarende kvalitet og altid kun efter aftale.

Service lidt ud over det sædvanlige

Vi har en hyggelig venteplads med en komfortabel sofa og en rigtig god kop værkstedskaffe. Har du brug for at blive hentet eller bragt, så er det bare en forlængelse af vores service uden merpris. Det samme gælder den sms, som du modtager, når din bil er klar til afhentning.

Hent bilen udenfor lukketid

Mange af vores kunder er pendlere, som stiller bilen før åbningstid og afhenter den igen om aftenen. Nøglen opbevares udenfor åbningstid i et godkendt nøgleskab. Helt sikkert, nemt og praktisk. Du modtager en sms med kode til nøgleskabet og kan således hente din bil, når det passer dig.

Priser

Vi arbejder altid på timepris, men giver gerne et fast tilbud på en opgave. 

Finansiering af værkstedsregningen

Kommer der en nødvendig reparation af din bil på et dårligt tidspunkt på måneden, så samarbejder vi med Resurs Bank Kredit, så regningen kan deles op i flere rater.

Vores ydelser omfatter blandt andet:

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net