Pavapartner

Pava undervognsbehandling

Bil-Hjørnet Haslev er certificeret Pava Partner. Det betyder, at vi er uddannede til at rådgive vores kunder om rustbeskyttelse af deres køretøj. Det betyder, at vi kan gennemgå din bil og identificere problemområder i forhold til rust.

Hvorfor skal min bil undervognsbehandles?

Det danske klima bærer en stor del af skylden for, at rustbehandling er vigtig. Vores våde vejr, kombineret med skiftende temperaturer, giver rust rigtigt gode forhold for at opstå på ubeskyttede overflader hele året rundt. Det være sig karosseri eller andre udsatte komponenter som f.eks. bremserør. Når vi så yderligere salter vores veje, så opstår der perfekte forhold for rustdannelse på alle typer af køretøjer. Rusten angriber alle udsatte dele på bilen og har således direkte indflydelse på hvor sikker bilen er at køre i. Derudover har det også stor betydning for videresalgsprisen på din bil. Man får bare en bedre pris for en bil, der er undervognsbehandlet efter foreskrifterne. 

Hvornår skal min bil rustbehandles?

Har du købt en ny bil, så skal den første tur gå direkte til en undervognsbehandling. Køber du en brugt bil, der ikke har været rustbeskyttet før, så skal første tur også gå til et PAVA Center eller en anden udbyder af rustbeskyttelse.  I en artikel udgivet af FDM i samarbejde med Teknologisk Institut, understreger man, at behovet for rustbehandling også gælder galvaniserede biler. Er du i tvivl om din nye bil er tilstrækkeligt beskyttet, så kom forbi Bil-Hjørnet Haslev. Det tager os ikke lang tid at bedømme kvaliteten af undervognsbehandlingen.

Hvornår skal min bil have en efterbehandling mod rust?

Efter din bil har modtaget den første behandling mod rust, så skal den efterbehandles med mellemrum. Hos Bil-Hjørnet Haslev, holder vi helt automatisk øje med tilstanden af din bils rustbeskyttelse, når vi har bilen til service, og du kan trygt regne med, at blive adviseret før skaden opstår. Det vil dog altid være dit kørselsmønster og den enkelte model, der er afgørende for, hvor tit din bil skal rustbeskyttes efter den første behandling.

Rustbeskyttelse hos Slagelse PAVA Center

Vi er certificeret til at rådgive og sælge PAVA produkter. Selve rustbeskyttelsen foregår hos Slagelse PAVA Center, der har bedre faciliteter og ikke laver andet end rustbeskyttelse. Det er din garanti for, at arbejdet er udført efter PAVAQ-kvalitetssystem. Læs mere om det her. Du afleverer bare din bil hos os, så klarer vi resten.

Prisen afhænger af bilmærke og model. Kontakt os, hvis du ønsker mere information om PAVA eller om rustbeskyttelse af din bil.

Kontakt


PAVA-Partner
BIL-HJØRNET Haslev

Kontakt Bo på mail, hvis du ønsker råd og vejledning vedr. rustbeskyttelse

Send mail
Bilhjørnet Haslev - Autoværksted

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net