Fra nul til 200

Bil 200

Sammen med S.P. Jensen fejrer Tommy Pedersen fra Autonord i Vodskov markeringen af et særdeles skarpt hjørne. Tommy Pedersen har leveret og opbygget bil nr. 200 til den nordjyske storentreprenør S.P. Jensen.

Den 12. oktober rullede en helt speciel varebil ud af porten hos Autonord i Vodskov. En Fiat Ducato udstyret og opbygget efter kundens egne specifikationer. Men det er der faktisk ikke noget særligt ved. I over 20 år har man nemlig leveret, udstyret og opbygget varebiler til det nordjyske erhvervsliv.

Det som gjorde denne bil helt speciel var, at det var varebil nummer 200 til den samme kunde!  Tommy Pedersen, Autonord har gennem årene leveret 200 special- indrettede og –opbyggede varebiler til S.P. Jensen A/S. Alle bilerne skal opfylde særlige krav til udstyr og indretning. Samtidigt har de skullet kunne klare dagligdagen i en entreprenør-virksomhed med fart på. Det stiller store krav til indretning og holdbarhed.

Tom Thomsen er direktør for S.P. Jensen har været rigtigt glad for det mangeårige samarbejde med Tommy Pedersen fra Autonord: ”Det absolut vigtigste for os er at vi kan stole på levering til tiden og levering som aftalt. I vores virksomhed er vores biler både første og sidste led i en lang kæde. Vi kan ikke komme i gang med en entreprise, hvis vores folk ikke har noget at transportere sig selv, værktøj og materialer til og fra byggepladserne. Så i et konkurrencepræget marked, hvor der skæres helt ind til benet for at vinde licitationerne, så skal vi kunne regne med at vores underleverandører lever op til aftalerne. Det gør Tommy.”

Hos Autonord i Vodskov er man forståeligt nok også godt tilfredse med at have rundet den flotte milepæl. Men dagligdagen går jo videre understreger Tommy Pedersen, der ejer Autonord: ”Vi er naturligvis rigtigt stolte af at have en kunde, der har betroet os sin forretning i så mange år.” smiler Tommy Pedersen og fortsætter: ”Det er jo i sagens natur ikke alle kunder, der aftager så mange biler, men hos os er der ingen forskel på om du er en kunde i S.P. Jensen-størrelsen eller om du er en mindre håndværksmester, der kun skal bruge en eller to biler. Alle vores kunder drager fordel af vores erfaring og ekspertise i samme omfang og får præcis samme behandling.” 

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net