Leasing

Hos Bil-Hjørnet Haslev kan du naturligvis også lease en bil. Du har sikkert hørt om leasing, men ved du hvad det rent faktisk indebærer?

Fordelene ved leasing er, at du kan slippe for alle bekymringer, hvad angår billån, service, brugtvognsværdi og alt den usikkerhed, der følger med en købskontrakt. Leasing indebærer, at man betaler en udbetaling ved indgåelse af aftalen, en månedlig ydelse og endeligt et restbeløb, hvis man ønsker at købe bilen, ved aftalens udløb.

Individuelle aftaler sikrer dig mod ubehagelige overraskelser

Leasing passer perfekt til dem, der kender deres kørselsbehov og andre faktorer, der har indflydelse på bilens slitage. Som udgangspunkt opererer de fleste leasingselskaber med standardkontrakter, hvor det er en kombination af bilens værdi, længden på leasingaftalen og kørselsbehovet, der har indflydelse på udbetaling, ydelse og indfrielse. Men man kan sagtens lave aftaler, hvor man f.eks. indregner ekstra kilometer, slitage på f.eks. interiør eller hård kørsel f.eks. grusveje. 

Skulle behovet for ændring af aftalen opstå midt i en leasingperiode, så er det også muligt. Der er altså ingen grund til bekymring for store ekstra regninger.

Accept Auto

Bil-Hjørnet Haslev har et samarbejde med Accept Auto. Vi formidler leasingaftaler, der er skræddersyet til dit behov til både person- og varebiler.

Finansiering

Vi tilbyder også fordelagtig finansiering af din næste brugte bil gennem Basis Bank. 

Leasing
Finansiering via Basis Bank

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net