Bilsalg

Card image cap

Brugte biler til salg

Vi har altid et mindre udvalg af nyere brugte biler til salg, som du kan besigtige hos Bil-Hjørnet Haslev. Vi både handler, formidler og rådgiver om køb af brugte biler. Alle de nyere brugte biler, som vi sætter til salg har fået en grundig gennemgang og er blevet istandsat, hvor det har været nødvendigt. Du kan således være sikker på, at din nye brugte bil er i perfekt stand både mekanisk og kosmetisk.

Bilkøb med garanti

Mange af vores biler er omfattet af en garantiforsikring, der dækker alle væsentlige - og dyre - komponenter på bilen. Garantiforsikringen er foranlediget gennem pointbiler.dk og dækker som udgangspunkt de nyere brugte biler (maks. 5 år) i helt op til 12 måneder. Dog er alle vores salgsbiler naturligvis omfattet af brugtvognsgarantien, som er på 6 måneder. 

På pointbiler.dk kan du læse meget mere om garantien, ligesom du kan læse de generelle betingelser og vilkår.

Vi finder din næste drømmebil!

Kan du ikke finde den helt rigtige bil? Har du specielle ønsker til udstyr eller model? Kan du finde den, men mangler du finansiering eller er udvalget for lille eller for dyrt? Så kom forbi til en snak om biler, budget og drømme. Vi har rådgivet og fundet biler til rigtigt mange - nu glade - bilejere. Gennem vores netværk og forhandleradgang til bilauktioner, kan vi ofte finde en bil, der ikke er sat på de officielle lister endnu. 

Finansiering

Vi tilbyder naturligvis finanisiering og samarbejder med Acceptlån og Resurs Bank.

Brugte biler til salg hos Bilhjørnet Haslev

Se vores brugte biler

Brugte biler til salg

Basis Bank

Læs om Basis Bank finansiering her

Basis Bank

Acceptlån

Du kan besøge Acceptlån ved at klikke på knappen

Acceptlån

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net