Hvem er vi?

Card image cap

Vi er det personlige værksted

Langt de fleste biler på vores lifte, har været her mere end én gang. Det er ikke fordi, de går hurtigere i stykker. Det er fordi vores kunder kommer igen. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at opbygge en relation til vores kunder, hvor de føler sig værdsat og samtidigt kan stole på den service de modtager, hvad enten det er service, reparation eller bilkøb. 

Alt er aftalt!

Man er ikke et lokalt værksted særligt længe, hvis der ikke opstår et tillidsforhold til kunderne. Vores kunder ved, at vi bliver den ekstra halve time efter arbejdstid og tager den ekstra opringning, hvis der et problem, som ikke er forudset. De ved også, at de kun betaler for en ekstra ydelse, hvis den er aftalt.

Vi har fokus på dit behov 

Som et mindre lokalt værksted er det naturligt for os, at forstå vores kunders behov og sætte dem i centrum. Er det f.eks. et problem, at få transporten til og fra værkstedet på plads, så henter og bringer vi gerne. 

Stærke kompetencer

På værkstedet møder du Bo, der er chefen for alle større beslutninger, hvad angår driften på værkstedet og Maya, som er chef for alt andet. Vi er gift og bor i Store Heddinge. Ud over os, så har vi fire fuldtidsansatte medarbejdere. Vi har tre mekanikere og en karosseritekniker og er således dækket ind på alle fagtekniske områder. Med en lille håndfuld kompetente medarbejdere, så har vi en kort og problemfri kommunikation. Højre hånd ved altid, hvad venstre foretager sig og hvorfor, så risikoen for fejl minimeres.

Bo Mortensen - Bilhjørnet Haslev

Bo Mortensen

Telefon: 56 31 40 61

E-mail 

ÅbningstiderVærkstedButik
Mandag - torsdag 07.30 - 16.00 07.30 - 17.00
Fredag 07.30 - 14.00 07.30 - 15.00
Søndag - Helligdage Lukket Efter aftale

Personale

Klaus Blak Jensen - Bilhjørnet Haslev

Klaus Blak Jensen

Tekniker

Kim Gravenhorst - Bilhjørnet Haslev

Kim Gravenhorst

Mekaniker

Mathias Mortensen - Bilhjørnet Haslev

Mathias Mortensen

Karosseritekniker

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net